Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ερμιονίδας

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:00 συνεδρίασε σε αίθουσα του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου, η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ερμιονίδας υπό την προεδρία του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή.
Θέμα της συνεδρίασης ήταν η συζήτηση του Προσχεδίου του Προϋπολογισμού και του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης έτους 2016 του Δήμου Ερμιονίδας.
Από τα 25 μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης παρόντα ήταν τα 17 ενώ στην συζήτηση συμμετείχαν επίσης ο υπεύθυνος Οικονομικών Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας κ. Αντωνόπουλος Ιωάννης και  ο Προϊστάμενος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Ερμιονίδας κ. Μίζης Γεώργιος, οι οποίοι παρουσίασαν στα μέλη της επιτροπής το Προσχέδιο του Προϋπολογισμού του έτους 2016.
Παρόντες ήταν επίσης η Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Φωστίνη – Πουλή Καλλιόπη, η Δημοτική Σύμβουλος Ερμιονίδας κ. Μήτσου Κυριακή και εκ μέρους της Δημοτικής Παράταξης «Δυνατή Ερμιονίδα», η Δημοτική Σύμβουλος  Ερμιονίδας κ. Σιάνα – Γκαμίλη Ελένη.
Ακολούθησε διαλογική συζήτηση από την οποία προέκυψαν παρατηρήσεις επί του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης και του Προϋπολογισμού του έτους 2016 του Δήμου Ερμιονίδας, τα οποία ομόφωνα προτάθηκαν για έγκριση στην Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Ερμιονίδας, για να έρθει στην συνέχεια προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου