Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου στον Δήμο Ερμιονίδας

Την Τρίτη 7 Απριλίου 2015 και ώρα 12:00 έγινε στο Δημαρχείο Ερμιονίδας, σύγκλιση του Συντονιστικού  Τοπικού Οργάνου, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή.
Το θέμα της σύσκεψης, ήταν η προετοιμασία για την λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας και ο συντονισμός της δράσης όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση δασικών και άλλων πυρκαγιών ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.
Κατά κοινή ομολογία ήταν η πιο εποικοδομητική συνάντηση των τελευταίων ετών και πάρθηκαν αποφάσεις για τον τρόπο οργάνωσης των δράσεων της νέας αντιπυρικής περιόδου.
Στη σύσκεψη προήδρευσε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Σφυρής και συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας κ. Αντωνόπουλος Ιωάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλεοψηφίας κ. Σαράντος Χρήστος, ο Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Μπαλαμπάνης Χρήστος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Διδύμων κ. Σπανός Κών/νος, ο Πυραγός κ. Αστρινάκης Γεώργιος ως εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Αργολίδας, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου Ανθυπυραγός κ. Ευσταθίου Παναγιώτης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου κ. Θάνος Κών/νος, ο Λιμενάρχης Πορτοχελίου κ. Κωστόπουλος Ιωάννης, ο Λιμενάρχης Ερμιόνης κ. Δρόσος Ιάκωβος, ο Προϊστάμενος της ΔΕΗ Κρανιδίου κ. Μέξης Νικόλαος, οι Δασοφύλακες κ.κ. Παπαντωνίου Αντώνιος και Σαράντος Ιωάννης, η Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ερμιονίδας κ. Καρανικόλα Σάνα, ο υπάλληλος του Δήμου Ερμιονίδας κ. Μίζης Αθανάσιος και οι εκπρόσωποι των εθελοντικών ομάδων Πολιτικής Προστασίας κ.κ. Δημαράκης Αθανάσιος και Ρόζος Ιωάννης.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου