Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Σφυρής προς Καμιζή:Να μου παραδώσετε το Δημοτικό Σφαγείο!!!

Όπως προκύπτει από το Δελτίο Τύπου της 20/9/2014 που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ερμιονίδας, έχει προκύψει τεράστιο ζήτημα με την μη παράδοση του Δημοτικού Σφαγείου από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Μάλιστα όπως φαίνεται από τα έγγραφα που έστειλε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής προς τον πρώην Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Καμιζή, η νέα Δημοτική Αρχή δεν έχει παραλάβει ακόμα ούτε τα κλειδιά του Δημοτικού Σφαγείου.
Είναι γνωστό σε όλους πως η ΔΕΣΦΑΚ έκλεισε και μπήκε σε αναγκαστική εκκαθάριση από ορκωτούς λογιστές - εκκαθαριστές, μετά την επ’ αυτοφώρω σύλληψη με την κατηγορία του εκβιασμού και της παθητικής δωροδοκίας του πρώην Πρόεδρού της κ. Βάθη Λάμπη, τον Απρίλιο του 2012.
Τον Νοέμβριο του 2012, οι ορκωτοί λογιστές - εκκαθαριστές ολοκλήρωσαν την εκκαθάριση της επιχείρησης και μεταξύ άλλων εργασιών, έκαναν και πλήρη απογραφή του υλικού και του εξοπλισμού, την οποία παρέδωσαν στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Ερμιονίδας.
Σήμερα λοιπόν, ο πρώην Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Καμιζής (αλλά και κανείς υπεύθυνος από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή) δεν δέχεται να προσέλθει στον χώρο του Δημοτικού Σφαγείου, ώστε από κοινού με την επιτροπή παραλαβής που έχει συσταθεί, να ελέγξουν εάν τα υλικά και ο εξοπλισμός που βρίσκονται μέσα συμφωνούν με την απογραφή του Νοεμβρίου του 2012 που έκαναν οι ορκωτοί λογιστές - εκκαθαριστές.
Παράλληλα αυτή την στιγμή, οποιοσδήποτε επισκέπτης μπορεί να διαπιστώσει ότι η πόρτα που ασφαλίζει τον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Σφαγείου είναι ανοικτή και ο μετασχηματιστής τάσης της ΔΕΗ που έδινε ρεύμα στην επιχείρηση έχει κλαπεί.
Ακολουθούν τα έγγραφα της αλληλογραφίας της υπόθεσης:
Η 1η επιστολή του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Σφυρή προς τον κ. Καμιζή: 

Η απάντηση του κ. Καμιζή: 

Η 2η επιστολή του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Σφυρή προς τον κ. Καμιζή, η οποία παραμένει έως σήμερα αναπάντητη:


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου