Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΦΥΡΗ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!

Σε μιά τεράστια σε όγκο συγκέντρωση στα Δίδυμα, όπου γέμισε η κεντρική πλατεία του χωριού και τα γύρω μαγαζιά, ο Δημήτρης Σφυρής ανέλυσε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του για την επόμενη πενταετία και απέδειξε με φωτογραφίες και αποκαλύπτικά βίντεο ποιός ευθύνεται για την σημερινή απαράδεκτη κατάσταση με τα απορρίμματα της Ερμιονίδας.
Στο τέλος παρουσίασε το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας.
Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο Τοπικός Σύμβουλος Διδύμων Κώστας Σπανός, όπου απαρίθμησε τα έργα που έγιναν στα Δίδυμα επί Δημαρχίας Δημήτρη Σφυρή και στην συνέχεια ανέφερε το Πρόγραμμα της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας για το χωριό για την πενταετία 2014 - 2019.
Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Διδυμιώτης Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας Πάνος Αποστόλου, όπου με την βοήθεια βιντεοπροβολέα και με αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο που έκαναν μεγάλη αίσθηση, απέδειξε ότι την ευθύνη για την επιστροφή των δεμάτων από την Καλαμάτα τον Οκτώβριο του 2006, έχουν αποκλειστικά κάποια στελέχη της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.
Επίσης απέδειξε πως τον Δεκέμβριο του 2010 ο κ. Σφυρής παρέδωσε έναν Δήμο πεντακάθαρο, χωρίς ίχνος σκουπιδιού και με όλες τις χωματερές κλειστές.
Μοναδικός υπεύθυνος για το σημερινό χάλι με τα απορρίμματα είναι η Απερχόμενη Δημοτική.
Εάν το 2010 είχε εκλεγεί Δήμαρχος Ερμιονίδας ο Δημήτρης Σφυρής, σήμερα στον πανέμορφο τόπο μας, δεν θα υπήρχε το παραμικρό σκουπίδι, το παραμικρό δέμα και όλες οι παράνομες χωματερές θα ήταν κλειστές.
Τέλος υπήρξε η δέσμευση πως θα φύγουν όλα τα σκουπίδια και τα δέματα από την Ερμιονίδα και θα κλείσει κάθε μικρή ή μεγάλη παράνομη χωματερή.
Η αθρόα προσέλευση των Διδυμιωτών, ο ενθουσιασμός, το πάθος και ο παλμός του κόσμου ήταν άνευ προηγουμένου.
Σε όλους ήταν διάχυτη η σιγουριά για την ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ της 18ης Μαϊου.
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ (πάντα με αμοντάριστες φωτογραφίες):

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου