Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Γιάννης Δημαράκης: Μπροστά στη κάλπη ψηφίζουμε τον Δημήτρη Σφυρή και το Συνδυασμό του


Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΛΠΗ


Οι πολίτες της Ερμιονίδας με την ψήφο τους στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές έφεραν τη Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας με επικεφαλής τον κ. Σφυρή στην πρώτη θέση με ποσοστό 34,83% έναντι της Δυνατής Ερμιονίδας με επικεφαλής τον κ. Γεωργόπουλο με ποσοστό  30,64%.

Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας έδωσαν το καθαρό προβάδισμα.

Η πρώτη ανάγνωση του αποτελέσματος οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι πολίτες της Ερμιονίδας αξιολόγησαν το πρόγραμμα του συνδυασμού του κ. Σφυρή, εκτίμησαν τις προτεινόμενες λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα του Δήμου μας, μέτρησαν την αξιοπιστία των προσώπων, που στελέχωσαν το συνδυασμό και αποφάνθηκαν δίνοντας στον κ. Σφυρή το θετικό προβάδισμα, το οποίο προέκυψε ως προϊόν της βούλησης των πολιτών.

Να σημειωθεί ότι οι ψηφοφόροι του κ. Σφυρή ψήφισαν ελεύθερα και ανεπηρέαστα χωρίς να υπάρχει επιλεκτική και κατευθυνόμενη ψήφος σε κανέναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού μας.

Την ερχόμενη Κυριακή οι πολίτες της Ερμιονίδας θα κληθούν εκ νέου να επιλέξουν τον Δήμαρχό τους. Γι’ αυτό λοιπόν το λόγο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι επιλέγοντας τον κ. Σφυρή και την ομάδα του, επιλέγουν εκτός των άλλων ικανών προσώπων του Συνδυασμού και τεχνοκράτες με γνώση και εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να διαχειριστούν τα θέματα του Δήμου και να φέρουν θετικό αποτέλεσμα.

Η «καθαρή πόλη» σε συνδυασμό με την «έξυπνη πόλη» θα αποτελέσει έναν από τους άξονες γύρω από τον οποίο θα περιστραφεί η πολιτική μας.

Αντιθέτως η «παραμελημένη πόλη» με τα χύδην απορρίμματα παντού, είναι αυτή που βιώσαμε την τετραετία που πέρασε και απευχόμαστε να ξαναζήσουμε.

Εκτιμάμε ότι ως πολίτες της Ερμιονίδας δεν μας αξίζει τόση ποιοτική υποβάθμιση.

Ο συνδυασμός του κ. Γεωργόπουλου δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε καθαρή ούτε έξυπνη πόλη, αφού η ομάδα των προσώπων που την πλαισιώνει είναι σχεδόν η ίδια, που κατά τη διάρκεια της τετραετίας που πέρασε αποδείχθηκε ανεπαρκής και αναποτελεσματική στη διοίκηση του Δήμου.

Οι άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του κ. Σφυρή που αφορούν το περιβάλλον σε σχέση με τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του πολίτη, την ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής και των υπηρεσιών παιδείας, αθλητισμού και πολιτισμού, την οικονομική ανάπτυξη και απασχόληση, είναι και εφικτοί και υλοποιήσιμοι.

Καλούμε λοιπόν τους πολίτες να προσέλθουν την επόμενη Κυριακή στις κάλπες και με τη θετική ψήφο τους να μας δώσουν την εντολή και τη δύναμη να ανανεώσουμε την Ερμιονίδα, να ξανακάνουμε τις πόλεις μας καθαρές και ανθρώπινες, να αξιοποιήσουμε τα ευρωπαϊκά προγράμματα, που αυτά κυρίως θα αποτελέσουν τον πνεύμονα χρηματοδότησης των έργων μας, που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας και θα ανοίξουν οικονομικές προοπτικές και θέσεις εργασίας στο νέο Δήμο που σχεδιάζουμε. Είναι αυτονόητο ότι για να πετύχουμε χρειαζόμαστε και την συμμετοχή των ικανών συμπολιτών μας χωρίς διαχωριστικές γραμμές και αποκλεισμούς.

Μπροστά στη κάλπη λοιπόν ψηφίζουμε τον κ. Σφυρή και το Συνδυασμό του.

Γιάννης Δημαράκης   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου