Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ - ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΦΥΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής ολοκλήρωσε τις προεκλογικές ομιλίες το βράδυ της Παρασκευής, με την κεντρική προεκλογική του ομιλία, στην κατάμεστη Κάτω Πλατεία Κρανιδίου.
Σε μια τεράστια και ογκοδέστατη συγκέντρωση, που δεν υπαρχουν λόγια να την περιγράψουν (θα αφήσουμε να μιλήσουν οι αμοντάριστες εικόνες), ο κ. Σφυρής μίλησε για όλους και για όλα.
Πριν την ομιλία προηγήθηκε παρουσίαση με εικόνες και βίντεο, όπου αποδείχθηκε πως για την σημερινή απαράδεκτη κατάσταση με τα απορρίματα στην Ερμιονίδα, μοναδικός υπεύθυνος είναι η παρούσα Δημοτική Αρχή, η οποία έχει γεμίσει τον όμορφο τόπο μας με παράνομες χωματερές.
Στην συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο κ. Σφυρής όπου με την παρουσίαση σε βιντοπροβολέα της έκθεσης των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, απέδειξε ότι το έργο της Αποχέτευσης Κρανιδίου - Κοιλάδας - Πορτοχελίου, απεντάχθηκε τον Απρίλιο του 2011, δηλαδή στην θητεία της παρούσας Δημοτικής Αρχής και με όλες τις ευθύνες αποκλειστικά δικές της.
Στην συνέχεια ανέλυσε το Πρόγραμμα της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας για το Κρανίδι, αλλά και για ολόκληρη την Ερμιονίδα για την επόμενη πενταετία και στο τέλος παρουσίασε το σύνολο του ψηφοδελτίου του, ξεκινώντας από τους Υποψηφίους Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου.
Όπως βλέπετε στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί, το επίκεντρο του ΣΕΙΣΜΟΥ μεταφέρθηκε στην Ιστορική Γούβα του Κρανιδίου, την κατάμεστη Κάτω Πλατεία που πάντα βγάζει Δημάρχους.
Μόνο που αυτή την φορά ο σεισμός ήταν Δέκα φορές ισχυρότερος από τον προηγούμενο του Πορτοχελίου.
Κλείνοντας Ευχόμαστε σε Όλους τους Δημότες της Ερμιονίδας Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!!!
















ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου