Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΦΥΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ


Την Κυριακή 25 Μαΐου, η Ερμιονίδα  εμπιστεύθηκε εμένα και τον συνδυασμό "Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας" να αναλάβουμε τα ηνία του Δήμου μας. Ύστερα από μια δύσκολη αναμέτρηση, ο όμορφος και καθαρός αγώνας που κάναμε σαν ομάδα εργασίας, έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Ερμιονίδα  αποφάσισε να αλλάξει σελίδα και να στηρίξει τον συνδυασμό μας, εγκρίνοντας το έργο που έχουμε προσφέρει και τα άτομα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό μας και έδωσε ευκαιρίες  σε νέα πρόσωπα να βγουν μπροστά. Οι επιλογές μας δικαιώθηκαν.

Θα ήθελα, ως επικεφαλής του συνδυασμού, να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους σε όλο το Δήμο Ερμιονίδας, που μας πίστεψαν και μας στήριξαν, όλο  αυτό το χρονικό διάστημα του προεκλογικού αγώνα. Η  βοήθειά τους και τα λόγια τους ήταν πολύτιμα.

Ευχαριστώ από καρδιάς όσους μας τίμησαν με τη ψήφο τους, όσους μας έκριναν άξιους και ικανούς να διαχειριστούμε την τύχη του τόπου μας για τα επόμενα πέντε χρόνια, τους πραγματικούς φίλους συμπορευτές που πίστεψαν στο όραμά μας και στο ρεαλιστικό μας πρόγραμμα.
Χωρίς την συμπαράσταση και την στήριξή σας, τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.

Ιδιαίτερα ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, τη σύζυγο μου και τις κόρες μου για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Ξεκινάμε τώρα Όλοι Μαζί, χωρίς εμπάθειες, με εργατικότητα, γνώση, με συνεργασία και αλληλεγγύη, όλοι σαν μια γροθιά, να παλέψουμε για μια αναβαθμισμένη Ερμιονίδα.

                                   Σας ευχαριστώ και σας θέλω όλους δίπλα μου.

                                                          Με Τιμή

Δημήτρης Σφυρής
Δήμαρχος Ερμιονίδας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου