Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ 10.000€ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

Δεν φτάνει η άμεση απειλή της υγείας των κατοίκων του Κρανιδίου, της Κοιλάδας και του Κάμπου, τώρα οι δημότες του Δήμου Ερμιονίδας καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 10.000€ λόγω της παράνομης υπερχωματερής στον Κάμπο Κρανιδίου, την λειτουργία της οποίας καταγγείλαμε πριν λίγες ημέρες με δελτίο τύπου. Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη επιβάλλεται πρόστιμο10.000€ στον Δήμο Ερμιονίδας, σύμφωνα με το πόρισμα της έκθεσης αυτοψίας του Κλιμακίου Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος που έγινε την 18/12/2013 (παρακάτω ακολουθεί ολόκληρη η απόφαση).                                                        
Παράλληλα μια νέα παράνομη χωματερή λειτουργεί στο Πλάτωμα Διδύμων και χειροτερεύει την κατάσταση, σε μια ήδη επιβαρυμένη περιοχή από άποψη απορριμάτων και καταστροφής του περιβάλλοντος.                                                                                            
Είναι φανερό κύριε Καμιζή και κύριοι σύμβουλοι της συμπολίτευσης ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς από τα χέρια σας και καλούνται τώρα οι δημότες να πληρώσουν τα ψέματα που λέγατε για την διαχείριση των απορριμμάτων κατά την προεκλογική περίοδο του 2010.               
Σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης είναι απαράδεκτο οι δημότες να πληρώνουν νέο χαράτσι για τα σκουπίδια  και θεωρούμε ότι είναι πιο σωστό, τα σχετικά πρόστιμα να πληρωθούν από εσάς κ. Καμιζή και τους αντιδημάρχους καθαριότητας που εσείς ορίσατε.  Επίσης σας καλούμε άμεσα να κλείσετε όλες τις παράνομες χωματερές στον Δήμο Ερμιονίδας, τις οποίες εσείς ανοίξατε τα τελευταία τριάμισι χρόνια, κατά την διάρκεια της απαράδεκτης θητείας σας.

Απόφαση Περιφερειάρχη για το πρόστιμο:  






Παράνομη υπερχωματερή Κάμπου Κρανιδίου:





Νέα παράνομη χωματερή στο Πλάτωμα Διδύμων:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου